Favoriet

Bedrijfsnieuws

Dabekausen importeert Spearhead

Dabekausen is de nieuwe importeur geworden van de machines van het Engelse Spearhead. Dabekausen krijgt niet alleen de verantwoordelijkheid voor Nederland maar ook voor België en Duitsland.

Dabekausen is de nieuwe importeur geworden van de machines van het Engelse Spearhead.  Dabekausen krijgt niet alleen de verantwoordelijkheid voor Nederland maar ook voor België en Duitsland.

Spearhead bouwt ondermeer mulchers, bosbouwmaaiers, maaimachines voor sportveldbeheer en hoogwaardige rotarymaaiers met werkbreedtes tot meer dan 12 meter.  Jeroen Huijsmans, algemeen directeur van Dabekausen zegt uit te kijken naar de samenwerking met Spearhead. “Het bedrijf is een van ’s werelds meest professionele leveranciers van maaitechnologie. Door deze samenwerking zien we talrijke synergiën, want het assortiment van Spearhead vult ons portfolio perfect aan. Met de grote rotary- en klepelmaaiers bieden we vanaf nu nog efficiëntere en duurzamere oplossingen voor landbouwbedrijven, luchthavens en gemeentelijke of militaire gebieden.”
Antony Prince, directeur Sales & Marketing bij Spearhead zegt middels de samenwerking met Dabekausen een goede basis te leggen voor uitbreiding van de klantenkring.

Gerelateerde artikelen