Favoriet

Algemeen

Nieuwe radio met bluetooth van Makita

Machinefabrikant Makita introduceert de DMR115. Deze radio is voorzien van twee speakers en een woofer aan de onderkant. Via bluetooth kun je ook muziek vanaf je telefoon afspelen.

In vergelijking tot eerdere modellen heeft de radio een nieuw design. Verder zit er, naast twee speakers in de zijkanten, ook een woofer aan de onderkant. Deze woofer zorgt voor een vol geluid met meer lage tonen, suggereert de producent. Met de ingebouwde equalizer kun je de verhouding tussen de hoge en lage tonen zelf aanpassen.

Accu

De radio ontvangt de zenders via DAB+, maar er zit ook een FM-functie op de radio. De antenne zit weggewerkt in het handvat. De elektriciteit haalt de radio uit de Makita CXT en LXT lithium-ionaccu’s. Volgens de fabrikant werkt de radio met de 12 volts Max (4,0 Ah) CXT-accu tot 14 uur. Met de 18 volts LXT accu (5,0 Ah) kun je tot 16 uur muziek luisteren. Met de meegeleverde adapter kun je de radio ook gewoon op het stroomnet aansluiten. Ook is de radio voorzien van een USB-ingang, zodat je je telefoon kunt opladen.

219 euro

De DMR115 is 16,4 cm breed, 43,7 cm hoog en 26,8 cm lang. De radio weegt zonder accu ongeveer 4,8 kg. De radio kost 219 euro exclusief btw.

Gerelateerde artikelen