Favoriet

Reinigen

Compacte getrokken strandreiniger van BeachTech

Machinefabrikant Kässbohrer introduceert een nieuwe getrokken strandreiniger. De BeachTech 1000 heeft een werkbreedte van 1,22 meter.

Machinefabrikant Kässbohrer introduceert een nieuwe getrokken strandreiniger. De BeachTech 1000 heeft een werkbreedte van 1,22 meter.

De nieuwe BeachTech 1000 heeft een vaste zeef. Deze zeef is verkrijgbaar met verschillende maaswijdten. Een invoerplaat brengt het zand en vuil op de zeef. Deze plaat gaat maximaal 10 cm diep door de grond. De werkdiepte is traploos instelbaar. Roterende tandkammen die vlak over de zeef bewegen, duwen het vuil over de zeef naar de 400 liter grote opvangbak. Het zand valt door de zeef terug op het oppervlakte. Tot slot trekt een 2,4 meter brede finisher het oppervlakte glad.

Aftakaspomp

De machine wordt aangekoppeld in een categorie I of II driepuntshef. Voor de aandrijving van de machine moet het trekkende voertuig een vermogen van minimaal 22 kW (30 pk) hebben. Op de aftakasstomp van het voertuig bevestig je de hydrauliekpomp van de reiniger. Deze pomp moet met 540 toeren per minuut worden aangedreven en levert olie aan alle hydraulische functies op de strandreiniger. Er is in totaal 70 liter hydrauliekolie aan boord van het werktuig.

Met een bedieningskast kun je vanuit de cabine alle functies van de reiniger bedienen, zoals het lossen van de opvangbak. Deze bak kun je dankzij een hoogkiepfunctie op maximaal 1,6 meter hoogte lossen. De strandreiniger is 2,4 meter breed en heeft een totale lengte van 3,4 meter. De BeachTech 1000 weegt 1.220 kg.

Gerelateerde artikelen