Favoriet

Bedrijven

Imants wijzigt kleuren van beluchters, fieldtopmakers en bladblazers

Imants wijzigt de kleurstelling van de machines uit de groenlijn. Volgens de machinefabrikant uit Reusel moet de nieuwe kleur verwarring voorkomen.

Imants wijzigt de kleurstelling van de machines uit de groenlijn. Volgens de machinefabrikant uit Reusel moet de nieuwe kleur verwarring voorkomen.

Alle machines uit de Imants-groenlijn, waar onder meer de Shockwave, Sandcat, Rotoknife en Rotoblast en Fieldtopmaker-machines onder vallen, krijgen de blauwe en matzwarte Imants-kleuren. Deze kleurstelling past Imants sinds 2012 al toe op de grote spitmachines. Reden voor de kleurwijziging is dat Imants de kleurstelling van alle werktuigen gelijk wilt trekken.

Verder leek de eerdere donkerblauwe kleur veel op de kleur die Campey Turf Care Systems toepast op haar machines. Campey is distribiteur van Imants voor een groot aantal landen. Daarnaast verkoopt Campey ook andere machines onder eigen merknaam in de donkerblauwe kleur. Om duidelijk onderscheid te maken tussen de machines van Campey en Imants heeft de fabrikant uit Reusel (NB.) ervoor gekozen om alle machines uit de groenlijn sinds begin dit jaar in de nieuwe kleuren te spuiten.

Koro

Ook de Fieldtopmakers krijgen de nieuwe kleur. Deze machines blijven naast Imants ook de naam ‘Koro’ dragen. Dit werktuig is een vinding van fieldmanager Ko Rodenburg. In 2009 nam de Brabantse fabrikant Koro over. De Recycling Dresser, een vinding van Imants, werd voorheen ook onder de merknaam ‘Koro by Imants’ verkocht. De machine wordt voortaan onder de merknaam Imants verkocht.

Gerelateerde artikelen