Favoriet

Gereedschap

Vier Husqvarna-blokaccu’s tegelijk opladen in nieuwe koffer

Huqvarna komt met een koffer waarin je blokaccu’s kunt opbergen, vervoeren en opladen. In de C1000X4 passen maximaal vier 36 volts BLi-X blokaccu’s.

Huqvarna komt met een koffer waarin je blokaccu’s kunt opbergen, vervoeren en opladen. In de C1000X4 passen maximaal vier 36 volts BLi-X blokaccu’s.

In de koffer is een oplader geïntegreerd. Hiermee kun je tot vier accu’s tegelijkertijd opladen. Het snoer van de oplader zit aan achterkant van de koffer. De fabrikant werkt nog aan een verloopstekker, zodat je de accu’s ook kunt opladen aan een autolaadpaal.

Vier led-lampjes aan de buitenkant van de koffer geven met verschillende kleuren aan in hoeverre elke accu is opgeladen. Om ervoor te zorgen dat de temperatuur  in de koffer niet te hoog oploopt, worden de accu’s tijdens het laden gekoeld.

Waterbestendig

Dankzij een hengsel kun je de koffer eenvoudig in en uit de werkbus tillen. In de deksel van de koffer zit een klein opbergvak. Met een hangslotje kun je eventueel de deksel van de koffer vergrendelen om diefstal te voorkomen. Aan de achterkant, achter de houder waar je het snoer omheen rolt, zit een klein opbergvakje verstopt. Hierin kun je een gps-tracker of Airtag verbergen. Zo kun je de laadbox traceren als deze gestolen is. De koffer voldoet aan de IPX4-eisen en is bestand tegen regen en spatwater.

De prijs van de Husqvarna C1000X4 is nog onbekend. Wel is duidelijk dat de koffer volgend jaar verkrijgbaar is.

Accukoffer

In de C1000X4 kun je dankzij de geïntegreerde oplader vier blokaccu’s tegelijkertijd opladen.

Vier accu’s

De blokaccu’s plaats je in de houders. Tijdens het laden wordt er lucht in de accu’s geblazen om de cellen te koelen.

Snoer

Het snoer van de oplader kun je om een houder aan de achterkant van de koffer rollen.

Gerelateerde artikelen