Attentie als koe lang niet vreet met Nedap Smarttag Hals

Nedap introduceert een nieuwe applicatie voor Smarttag Hals. Als een koe te lang niet vreet, krijgt de veehouder een attentie op zijn smartphone of via e-mail. Deze attentie is een aanvulling op Smarttag Hals met tochtdetectie en vreetmonitoring. Na hoeveel uur niet vreten een veehouder de attentie ontvangt, kan hij zelf instellen.

Met de nieuwe applicatie voor Smarttag Hals wordt de veehouder dus gewaarschuwd als mogelijk directe actie nodig is. Het toevoegen van de nieuwe applicatie is een kwestie van een software-update en per direct beschikbaar voor veehouders die beschikken over Smarttag Hals met tochtdetectie en vreetmonitoring. Nedap kan deze nieuwe functie aanbieden dankzij de ontwikkeling van een nieuw algoritme. Smartag Hals is de Nedap-transponder die een koe aan de halsband draagt.

20150713_Nedap Smarttag Hals_niet_gevreten_1

20150713_Nedap Smarttag Hals_niet_gevreten_2

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.