Eurotier 2016: Hanskamp Powerspray vernevelt additieven

Duitse maar ook Nederlandse melkveehouders gebruiken in toenemende mate homeopatische middelen. Middelen die je in de neusgaten van de koe wilt krijgen. En om dat te kunnen bedacht Hanskamp de Powerspray.

Je monteert tot zes spuitdoppen in de krachtvoerbak. Je kunt drie middelen vernevelen. Voor ieder middel zijn dus twee spuitdoppen beschikbaar. Logisch, je wilt de spray immers in beide neusgaten zien te krijgen. Op die manier komen de middelen direct in contact met de neusslijmvliezen, waardoor het meteen opgenomen zou moeten worden.

Hoge druk

De Powerspray is te koppelen aan ieder merk voercomputer. Het apparaat zet de vloeistof middels hoge druk om in nevel. Een systeem dat een vloeistof verneveld kost 726,29 euro. Wil je drie middelen vernevelen, dan kost het 1.156,11 euro.

hanskamp-powerspray-eurotier-1 hanskamp-powerspray-eurotier-2

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.