Nieuwe gedragen Extra 732 van Vicon

Machinefabrikant Vicon introduceert de nieuwe Extra 732 gedragen maaikneurzer. De machine is er in twee uitvoeringen. De 732 T met stalen tanden en de 732 R met rubber kneusrollen.

De Extra 732 heeft QuattroLink ophanging. De ophanging zorgt voor bodemvolging en een groot pendelend bereik. De maai-unit wordt getrokken door een vier-armige ophanging, gemonteerd op een vaste draagarm, waardoor de maai-unit onafhankelijk kan bewegen.

De Extra 732 wordt voor transport hydraulisch omhoog geklapt in verticale positie. Het is hiervoor niet nodig de cabine te verlaten. De beschermkap aan de rechterzijde kan hydraulisch worden opgeklapt. De werkbreedte van de Extra 732 is 3.20 meter.

VI_EXTRA-732R-001_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.