SmartDairyFarming koopt Infobroker

SmartDairyFarming (SDF) heeft de door Rovecom ontwikkelde Infobroker aangekocht. Volgens het bedrijf is het een belangrijke stap in het ontsluiten en delen van (sensor)data. SDF werkt aan de elektronische datasnelweg voor de agrarische sector. Aan het eind van dit jaar moet die snelweg operationeel zijn.

Het digitale platform (datahub) brengt data bij elkaar, waarna applicaties zorgen dat deze zodanig worden gecombineerd of verwerkt dat zij nieuwe toepasbare informatie oplevert voor de veehouder. Informatie over diergezondheid, levensverwachting, duurzaamheid en mineralenefficiency waarmee hij zijn bedrijfsbeslissingen kan versnellen of verbeteren.

De aankoop van de Infobroker vormt, zo meldt SDF, de basis voor het door te ontwikkelen digitale platform. De Infobroker is essentieel is voor het realtime beschikbaar maken van data.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.