Nieuwe 9640T telescooplader van Schäffer

De Duitse fabrikant Schäffer introduceert de 9640T telescooplader. De kniklader, die zich kenmerkt door de uitschuifbare giek, vervangt zijn voorganger 9630T. De machine is voorzien van een 100kW (136pk) 4-cilinder Deutz motor die voldoet aan Stage 4 final.

Schäffer heeft de machine voorzien van een nieuwe cabine. In de cabine zijn een nieuwe zijconsole en joystick te vinden. Standaard is de machine voorzien van loadsensing hydrauliek. De hefkracht bedraagt 4.200 kg. Het eigengewicht van de machine is 8.400 kg. Standaard is de maximumsnelheid van de hydrostatische transmissie 20 km/h, maar optioneel is een 40 km/h versie verkrijgbaar. Met uitgeschoven giek heft de machine 5,4 meter hoog.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.