John Deere 6E-serie voor Zuid-Amerika

John Deere  introduceert voor de Zuid-Amerikaanse veehouderij een nieuwe 6E-serie, dat meldt maquinac.com. De nieuwe 6E-serie bestaat uit drie modellen van 71 tot 90 kW (97 tot 123 pk) en wordt in Granadero Baigorria in Argentinië gebouwd.

De motor is een viercilinder John Deere Power Tech 4045T met een inhoud van 4,5 liter. De versnellingsbak is een 24+12 power-shift met een maximumsnelheid van 30 km/h. Standaard is de trekker voorzien van vierwielaandrijving en een 540/1000 tweetoeren aftakas. De hef kan maximaal 3.702 kg  tillen en de hydrauliekopbrengst is 72,3 liter per minuut bij een druk van 180 bar. Het gewicht van de trekker is 4.354 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.