Zetor Proxima CL boven de 100 pk

Zetor breidt zijn Proxima CL serie naar boven uit met de Proxima CL 110. De trekker heeft een viercilinder 4,2 liter Zetor-motor met een vermogen van 77,9 kW  (106 pk).

De trekker is standaard voorzien van een gesynchroniseerde versnellingsbak met 12 versnellingen vooruit en 12 achteruit die leverbaar is in 30 km/h en 40 km/h uitvoering. Ook is er een 20 vooruit en 4 achteruit leverbaar met superkruip. Standaard is de trekker voorzien van 540/1000 toeren aftakas. Een 540/540E  aftakas is ook leverbaar.

De trekker heeft een hydraulische opbrengst van 50 liter en de achterhef kan 4500 kg tillen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.