Nieuwe lader voor Kramer

Het Duitse Kramer komt met een nieuwe telescooplader. De KL55.8T kan de giek tot 5,40 meter uitschuiven. Tegelijkertijd kan hij maximaal 5.500 kg tillen.

Daarmee kan hij dus met gemak een voermengwagen laden. Tot op de maximum hoogte kan de KL55.8T nog 3.900 kg tillen. De machine heeft vier stuurmodi: standaard besturing, voorwiel besturing, vierwielbesturing en hondengang. De vierwielbestuurde lader is voorzien van een 100 kW (135 pk) Deutz TCD 3.6 motor. Een Deutz TCD 4.1 motor met 115 kW (156 pk) motorvermogen is een optie. De lader is te zien tijdens de komende editie van Agritechnica in Hannover.

4-10: in een eerste versie van dit artikel stond dat de KL55.8T een kniklader is, dat is niet het geval. De machine wordt op vier wielen bestuurd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.