Door deze samenwerking gaat importeur Mechatrac in Zutphen, een 100% dochter van de Mechangroep, de machines verkopen in de Benelux. Dit gebeurt onder de naam Fella Benelux.

Fella-Werke heeft een compleet programma machines voor de voederwinning welke bestaat uit trommel- en schijvenmaaiers, schudders en zwadharken met 1, 2 en 4 rotoren.

Fella Benelux krijgt hiermee toegang tot het dealernetwerk van de Mechangroep in Nederland en België. De huidige Fella-rayonvertegenwoordigers in Nederland (Frits Anema en Hans Vesterink) zullen de belangen van Fella in ieder geval tot 1 juli behartigen.

Mechatrac ziet op dit moment te weinig perspectief in haar huidige hooibouwmerk merk Ziegler. Het moederbedrijf van Ziegler zit in financiële problemen en neemt verschillende dochterbedrijven waaronder Ziegler hierin mee. Het is onduidelijk of dit merk over een jaar nog zal bestaan. Mechatrac blijft de onderdelen en service van Ziegler machines leveren en ook de nieuwe machines leveren zolang ze beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen