LET OP!

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN. WINNAARS HEBBEN HUN KAARTEN ONTVANGEN.
Het duurt nog even, maar u kunt nu al kans maken op twee gratis toegangskaarten tot de Agritechnica. We geven namelijk 100 kaarten weg!

Vanaf dinsdag 10 november vindt vijf dagen lang de grootste landbouwmechanisatiebeurs van Europa plaats in het Duitse Hannover. Veehouderij Techniek mag in samenwerking met de beursorganisatie 50 x 2 kaarten weggegeven voor dit evenement. Hoe u kans maakt op deze kaarten die per stuk een waarde van 21 euro vertegenwoordigen? Dat is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar een mail te sturen naar redactie@veehouderijtechniek.nl met uw naam en adres.

Maak nog meer kans en geef uw vrienden op!
Een dagje Agritechnica is al heel interessant, maar wordt nog leuker wanneer u ook met vrienden of familie kunt gaan. Geef hun e-mail-adres door zodat ook zij kans maken op gratis kaarten voor deze interessante beurs.

Reis mee
Naast de gratis kaarten gaan we met LandbouwMechanisatie, het zusterblad van Veehouderij Techniek, ook met een georganiseerde reis naar de Agritechnica. U kunt nog steeds boeken voor deze tweedaagse geheel verzorgde reis waarbij we anderhalve dag doorbrengen op de Agritechnica en ook nog eens een uitvoerige rondleiding krijgen bij machinefabrikant Schuitemaker. Heeft u de entreekaarten gewonnen én de reis bij ons geboekt, dan krijgt u de waarde van de entreekaart als korting op uw reissom.

Meer informatie over de Agritechnica is te vinden op www.agritechnica.com

Gerelateerde artikelen