· Nieuwe generatie frontmaaiers
· Zware 8 rotor schudder
· Variabele twee rotor hark
Maaiers
De nieuwe frontmaaiers van JF-Stoll, de GXF Contour Float, kreeg een nieuw uiterlijk en zou een verbeterde bodemvolging hebben ten opzichte van zijn voorganger. De maaier heeft een verticale bewegingsvrijheid van 55 cm. De platte maaibalk moet voor een beter maairesultaat zorgen. Ook de nieuwe SM achtermaaiers van de fabrikant hebben deze platte maaibalk. De schijven maaiers met zijaandrijving zonder kneuzer hebben een snelwisselsysteem voor de messen en een werkbreedte van 2,8 en 3,15 meter.
Schudders
JF-Stoll nam ook de schudders onder handen. De fabrikant begint daarmee met de 8,8 meter 8 rotor Z8805. De gehele schudder is gemaakt uit een koker profiel met een vingerkoppeling tussen de scharnierende delen. De schudder is voorzien van een hydraulisch verstelling van de wielen voor kantschudden en klapt hydraulisch op tot een transportbreedte van 2,95 meter en een hoogte van 3,5 meter. Een 10 en 12 rotor variant komen volgend jaar in het programma.
Harken
Ook de harken zijn door de fabrikant onder handen genomen. Resultaat is de bijna 11 meter brede M1100 Pro. Deze getrokken hark heeft een gestuurd transportonderstel en rotors met een diameter van 4,5 meter en 17 tandarmen. De werkbreedte is hydraulisch verstelbaar tussen 9,4 en 10,85 meter. De hark is voorzien van een elektronische bediening in de cabine. De transporthoogte van de hark is 3,9 meter.