Favoriet

Trekkers

Fendt, Case IH en John Deere belangrijk voor melkveehouders

Fendt, Case-IH en John Deere voeren de trekkermarkt aan binnen de Nederlandse melkveesector als wordt gekeken naar belangrijkste merk voor het bedrijf. Dat blijkt uit de RundveeScanner 2015 van AgriDirect.

Fendt, Case-IH en John Deere voeren de trekkermarkt aan binnen de Nederlandse melkveesector als wordt gekeken naar belangrijkste merk voor het bedrijf. Respectievelijk 17,1%, 17,0% en 16,8% van de melkveehouders waarderen deze merken als meest belangrijk voor het bedrijf. Dat blijkt uit de RundveeScanner 2015 van AgriDirect.

De jaarlijkse telefonische inventarisatie onder Nederlandse melkveehouders van AgriDirect werd gehouden onder 8.000 melkveehouders met minimaal 50 koeien.

Investeringsplannen

In 2014 wilde nog 5,1% van de melkveehouders investeren in een trekker of verreiker, dit jaar heeft 4,4% plannen te investeren in een of meerdere van deze machines. 2,1% wil graag een nieuwe trekker aanschaffen, 2,0% geeft de voorkeur aan een tweedehands trekker en 0,7% heeft plannen een verreiker aan te schaffen.

Gerelateerde artikelen