Favoriet

Trekkers

Vijf modellen in nieuwe Deutz-Fahr 5-serie

De nieuwe 5-serie van Deutz-Fahr bestaat uit vijf modellen met een vermogen van 70 kW tot 92,5 kW (95 tot 126 pk). De aftakas heeft vier standaard toerentallen (540/540E/1000/1000E) en wordt elektrohydraulisch ingeschakeld.

De trekkers in de 5-serie zijn leverbaar met drie verschillende transmissies met maximaal 60+60 versnellingen. De nieuwe APS (Automatic PowerShift) is ook beschikbaar. Met APS wordt automatisch de beste powershift verhouding gekozen. Naast de standaard toerentallen kunnen de trekkers in de 5-serie ook geleverd worden met een rijafhankelijke aftakas met een onafhankelijke uitgaande as. Een 1.000 toeren frontaftakas staat ook op de optielijst.

Snelheid en hydrauliek

Afhankelijk van de gekozen versnellingsbak kan de 5-serie werken met snelheden van 300 m/u (superkruip) tot 40 km/u bij wegtransport. De maximale hydrauliekopbrengst bedraagt 90 l/min. Het hefvermogen van de achterhef is 5.400 kg, de optionele fronthef kan 2.100 kg aan. De hydraulische parkeerrem geeft op steile hellingen of onder zware belasting meer remkracht.

Optioneel kunnen de trekkers voorzien worden van 12 led-werklichten op het nieuwe cabinedak. Extra werklampen op de cabinestijlen en in de nieuwe grille behoren ook tot de opties. Verder is de stuurkolom te verstellen, de stoel heeft luchtvering, hebben de trekkers een audiosysteem met DAB+, bluetooth en usb-poorten.

Gerelateerde artikelen