Sima 2015: New Holland T7

New Holland geeft haar T7 trekkers een nieuw uiterlijk. Tegelijkertijd past het ook de motor aan, zodat de trekkers uit deze serie aan de Stage 4 emissie-eisen voldoen.

De uiterlijke aanpassing van de T7-trekkers is misschien nog wel het grootst. De modellen lijken nu veel op de T8-trekkers van New Holland. Onderin de neus zijn dan ook twee koplampen te vinden, die er in de oude modellen niet waren. Technische gegevens zijn nog schaars. Morgen meer…

200150220_newholland_t7

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.