Witte Valtra T4 is populair

Zes maanden na de introductie van de Valtra T4 heeft de Finse trekkerfabrikant er al 1.000 van gebouwd. De witte versie is het meest populair. 28% van alle T4-trekkers worden in de kleur afgeleverd.

Daarna volgen de trekkers in zwart metallic en rood. Zij nemen beide 18 procent voor hun rekening. De rood metallic trekker staat op de derde plaats. Van alle T4-trekkers wordt 17 procent in die kleur gespoten.

Naar Polen

Adam Jarnutowski reed de duizendste trekker, een T144 Active, van de fabricagelijn. Deze Poolse boer heeft de 1.000e T4 gekocht. Jarnutowski woont in het Lomza, een plaats in het noordoosten van Polen. Hij melkt daar 70 koeien en boert op 74 ha land. De trekker werd ingeruild op twee John Deeres en  zal ingezet worden voor al het voorkomende werk op het bedrijf. Van het zaaien en maaien tot het persen van gras. Naar verwachting draait de trekker 1.000 uur per jaar.

20150605_1000thValtraT4

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.