Favoriet

Reizen

LandbouwMechanisatie gaat op zomertour

LandbouwMechanisatie komt naar je toe deze zomer! Deze week, van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juni, rijden LandbouwMechanisatie-redacteuren Albert van der Horst en Jasper Lentz een rondje door Nederland. Met een trekker. Op de bonnefooi rijden ze langs akkerbouwers, landbouwmechanisatiebedrijven en importeurs. En hun reisverhaal is in juli terug te lezen in het zomernummer van LandbouwMechanisatie.

LandbouwMechanisatie komt naar je toe deze zomer! Deze week, van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juni, rijden LandbouwMechanisatie-redacteuren Albert van der Horst en Jasper Lentz een rondje door Nederland. Op de bonnefooi rijden ze langs akkerbouwers, landbouwmechanisatiebedrijven en importeurs. Met een trekker.

Bewapend met pen, papier, camera en microfoon reizen Jasper en Albert naar verwachting zo’n 500 km dwars door Nederland. Van Waardenburg richting Apeldoorn en Zwolle. Dan door de Flevopolders naar Amsterdam, Leiden, Rotterdam en weer terug naar Waardenburg. Onderweg testen ze meteen de gastvrijheid van de boeren in Nederland. Ze moeten immers niet alleen verhalen ophalen, ze moeten ook ergens eten en – niet te vergeten – slapen. Hun reisverhaal is in juli terug te lezen in het zomernummer van LandbouwMechanisatie.

JCB 3230

Het vervoermiddel voor deze zomertour is een JCB 3230 Extra-trekker. Een prima vervoermiddel voor de trip. De trekker heeft namelijk een topsnelheid van 70 km/h en biedt ruimte genoeg aan beide heren in de cabine. Achter de cabine is zelfs nog plaats voor alle bagage.

Facebook, Twitter

Jasper en Albert leggen hun hele reis vast. Tijdens de trip kun je hen al volgen via de Facebookpagina van LandbouwMechanisatie en via Twitter. Volg deze pagina’s en je blijft altijd op de hoogte van de laatste verrichtingen van het tweetal. En je kunt hen natuurlijk ook zelf een berichtje sturen. Want misschien heb je wel een mooie verzameling oldtimers of tractorpullingtrekker die ze mogen bekijken, of staat er net een nieuwe trekker in de schuur die je met trots wilt laten zien. Maar ook als je een slaapplaats voor het tweetal hebt, dan is social media de manier om de heren te bereiken.

Video

Vanaf half juni zijn in aanloop tot de verschijning van het zomernummer van LandbouwMechanisatie de eerste videoverslagen op deze website te bekijken.

//