Bijna kwart bloembollentelers geïnteresseerd in drone

Van de Nederlandse bloembollentelers geeft 22,3 procent aan geïnteresseerd te zijn in het inzetten van drones. Het belangrijkste argument daarbij is het optimaliseren van de teelt. Dat blijkt uit de BloembollenScanner van AgriDirect.

In de BloembollenScanner zijn gegevens opgenomen van een telefonische inventarisatie waaraan ongeveer 850 bloembollentelers deelnamen.

21,1 procent van de Nederlandse bloembollentelers geeft aan geïnteresseerd te zijn in het inzetten van drones. Daarnaast zegt 1,2 procent zelfs zéér geïnteresseerd te zijn. Daarbij moet wel gemeld worden dat 39,3 procent van de telers niet geïnteresseerd is.

Persbericht_Bijna kwart van de bloembollentelers is geïnteresseerd in het inzetten van drones_grafiek1

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.