Dewulf Miedema met noviteiten op Potato Europe

Dewulf Miedema komt naar Potato Europe met onder meer nieuwe hallenvullers, enkele- en duobanden en een Smart Grader. De beurs vindt dit jaar plaats in het Franse Villers-Saint-Christophe op 14 en 15 september.

De Miedema MC-reeks heeft een 80 cm brede trogband met een capaciteit van meer dan 130 ton/u bij een bandsnelheid van 40 m/min. De enkele banden zijn beschikbaar met een lengte van 6,5, 8,5 en 10 meter. De duobanden zijn verkrijgbaar met een lengte van 13, 17 en 20 meter.

Miedema MC

ML-reeks

De ML-reeks heeft een 80 cm brede en diepe trogband met een capaciteit van meer dan 150 ton/u. De brede transportband ligt vrij van het frame. Het uiteinde van de transporteur is knikbaar. De hallenvullers zijn beschikbaar in lengtes van 16, 19 of 22 meter.

Smart Grader

De Miedema Smart Grader heeft een verenkelingssysteem met trillende axiale rollen. Tijdens het draaien worden de knollen gescand en geregistreerd door camera’s en sensoren, waarna het product in de juiste uitgang wordt geblazen. De Smart Grader is leverbaar in 2 tot 16 leesbanen voor een capaciteit van 2 tot 20 ton per uur.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.