Veiligheid voorop met trekkerbumpers

Een bumper voorop de trekker verhoogt de verkeersveiligheid van wandelaars, fietsers en automobilisten. LandbouwMechanisatie brengt de trekkerbumpers in beeld.

De bumpers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook is het gebruik van de bumper in combinatie met een frontgewicht mogelijk. Om de mede weggebruikers optimaal te beschermen in combinatie met het zichtbaar maken van de trekker, zijn de meeste bumpers voorzien van verstelmogelijkheden.

De Peecon OBT-3 bumper is voorzien van een hydraulische schokdemper die de botsenergie absorbeert met maximaal 20 cm. De Agribumper kan permanent gemonteerd blijven aan de trekker in combinatie met een frontwerktuig. Een overzicht van deze en alle andere trekkerbumpers met specificaties en prijzen is te zien in het novembernummer van vakblad LandbouwMechanisatie.

Lees 3 nummers voor 15 euro (alleen nog geldig in oktober)
 

Trekkerbumper-overzicht

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.