Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Kubota MGXIII-serie volgt MGXII op

De MGXIII moet Kubota’s MGXII-trekkerserie opvolgen. De vijf modellen hebben een motorvermogen van 77 tot 105 kW (90 tot 140 pk).

De MGXIII moet Kubota’s MGXII-trekkerserie opvolgen. De vijf modellen hebben een motorvermogen van 77 tot 105 kW (90 tot 140 pk).

Meest opmerkelijke vernieuwing is IntelliShift. De versnellingsbak schakelt automatisch over de acht powershifttrappen in elk van de drie groepen. Zo zijn er 24 versnellingen voor- en achteruit beschikbaar. Natuurlijk kun je de trappen ook nog steeds met een druk op de knop schakelen. Optioneel is er ook een superkruiptransmissie leverbaar waardoor het aantal versnellingen op 32 stuks voor- en achteruit komt.

Kubota-motor

De trekkers halen hun vermogen uit een viercilinder motor van Kubota. Natuurlijk gebruikt de fabrikant SCR , EGR en DPF om de milieunormen te halen die aan motoren worden gesteld.

Wielbasis

De hef tilt 6.100 kg op de drie grootste modellen. De twee kleinsten moeten het met 5.000 kg doen. De aftakas heeft 540 en 1.000 toeren. De drie grootste trekkers hebben ook een langere wielbasis van 2,69 meter. Bij de kleinsten is dat 2,44 meter. Wegen de kleinsten 4,300 kg, de grootsten leggen 4.800 kg in de schaal.

Gerelateerde artikelen