Google Glass in Agco fabriek

google-glassDe productie van Google Glass is al een tijdje gestopt, maar dat betekent niet dat de vernuftige bril niet meer gebruikt wordt. Heather Erickson, werkzaam in de Agco fabriek in Minnesota, heeft bij het bouwen van motoren de bril op.

Voordat de motoren de assemblagelijn op gaan, loopt Erickson ze nog eens na. Niet met een papieren checklist op de desk, maar met een digitale handleiding op haar neus.

“Ik moest er even aan wennen, maar nu ik er een tijdje mee werk is het ideaal”, zegt Erickson. De Google Glass helpt haar de onderdelen op de juiste plek te monteren. Met de bril scant ze het serienummer van het onderdeel waar ze mee aan het werken is. Vervolgens floept er op de bril alle benodigde informatie. (Farm-Equipment.com / foto: VR Wereld)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.