Helft standruimte Potato Europe volgeboekt

50 procent van de standruimte op Potato Europe 2017 is volgeboekt, aldus organisator DLG Benelux. De beurs wordt dit jaar op 13 en 14 september in Emmeloord gehouden.

Thema van de beurs is de rol die de aardappel kan spelen bij het voeden van de groeiende wereldbevolking. Volgens DLG Benelux kan precisielandbouw hierbij een belangrijke rol spelen. Net als voorgaande edities zullen machinedemonstraties en proefvelden niet ontbreken.

Toerbeurt

Potato Europe wordt bij toerbeurt gehouden in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Dit jaar is het de tiende editie. De laatste Potato Europe in Emmeloord trok in 2013 zo’n 15.000 bezoekers.

webbericht potato europe_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
1 Reactie op Helft standruimte Potato Europe volgeboekt
  1. Avatar Westbrabander schreef:

    Geweldige ontvangst vorige editie, een uur in de file, betaald parkeren en vervolgens in de rij om met de bus naar het terrein te komen. Vooral buitenlandse bezoekers moeten zich echt welkom gevoeld hebben met zo’n ontvangst in wereld aardappel stad Emmeloord, wij Nederlanders zijn zo’n geweldige ontvangst al gewend.
    In Frankrijk was het in ieder geval veel beter geregeld