VIDEO: LandbouwMechanisatie Zomertour 2017 – Dag 5

Chris en Jasper nemen een kijkje bij akkerbouwer Wim de Witte, gaan langs bij machinefabrikant Baselier en maken een tussenstop bij Loonbedrijf Gunter in Sint-Annaland. Dit is dag 5 van de LandbouwMechanisatie Zomertour 2017.

Redacteuren Jasper Lentz en Chris Vlaanderen gaan op Zomertour met een Fendt 1050 door Nederland en België. Het doel? Zoveel mogelijk leuke en interessante verhalen ophalen voor het vakblad LandbouwMechanisatie.

Video’s van hun belevenissen zijn vanaf nu te zien op deze website. Lees het verslag (30 pagina's) in vakblad LandbouwMechanisatie.

Lees 3 nummers voor 15 euro (alleen nog geldig in oktober)
 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van LandbouwMechanisatie
E-mail:

Reacties zijn gesloten.