Agritechnica 2017: Updates voor getrokken spuit John Deere

John Deere onthult op Agritechnica updates voor de M900(i)- en R900i-serie getrokken veldspuiten.

Met de nieuwe automatische TwinSelect-regelsoftware kan de veldspuit automatisch overschakelen tussen twee verschillende spuitdoppen tijdens het spuiten, afhankelijk van de snelheid en afgifte. Deze functie is volgens de fabrikant ideaal voor vloeibare bemesting met variabele afgifte.

Ook is de nieuwe ISOBUS-regeling bijgewerkt om het gebruik van ISOBUS-joysticks toe te staan. Dit systeem is ontworpen voor gebruikers die al in het bezit zijn van ISOBUS-apparatuur en die niet meer bedieningsschermen willen toevoegen in de cabine.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.