Agritechnica 2017: Kleinere zelfrijder van Holmer

Het Duitse Holmer komt met een kleiner model van de Terra Variant. De Holmer Terra Variant 435 haalt het vermogen van 320 kW (435 pk) uit een 10,7 liter Mercedes-Benz-motor. De zelfrijder voldoet aan de stage 5 emissie-eisen die vanaf 2019 gelden.

De machine wordt standaard voorzien van een 16 kuubs kunststof tankopbouw van Zunhammer. Leeggewicht van de machine met tank is 17,4 ton. De tank is voorzien van een Vogelsang 9.000 l/min verdringerpomp. De zelfrijder staat op 900/60R38 Michelin CereXbib-banden.

De Holmer kan in hondengang rijden en heeft daarvoor ook een hydraulisch zwenkbare driepuntshef. De hydrostatische aandrijving heeft een rijbereik van 0 tot 40 km/h. De 435 heeft dezelfde cabine als de grotere Holmer Terra Variant 585.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.