Amazone breidt Cayros ploegenprogramma uit

Machinefabrikant Amazone breidt het programma Cayros ploegen uit. Zo wordt de Cayros M serie aan de onderkant uitgebreid met een ploeg met twee scharen.

De kleinere Cayros M kan achter een trekker met een vermogen vanaf ongeveer 37 kW (50 pk) gehangen worden.

Programma aan bovenkant

Aan de bovenzijde van het programma worden de Cayros XM en XMS leverbaar met drie scharen. De koper heeft de keuze uit een mechanisch instelbare werkbreedte of een hydraulische instelling van de werkbreeedte. De drieschaars ploegen zijn er nu ook voor op middelzware en zware grond.

Frameconstructie

De Cayros ploege met twee tot vijf scharen kunnen nu ook worden uitgebreid met een frameconstructie in plaats van een framebuis uit één stuk. Het framesysteem heeft volgens de fabrikant als groot voordeel dat wanneer de gebruiker een zwaardere trekker aanschaft, de ploeg achteraf met een paar extra scharen kan worden uitgebreid. Af fabriek kunnen de ploegen ook met een extra set scharen worden geleverd. De wanddikte van de framebuis van de 4 schaar ploegen in de XMS en XS serie is al 12 mm.

De Cayros XM en XMS worden nu ook aangeboden met drie scharen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.