John Deere breidt 8000-serie hakselaars uit

John Deere presenteert de nieuwe 8600 hakselaar. De machine is het nieuwe topmodel in de 8000-serie.

De 8600 heeft een vermogen van 625 pk en haalt dat uit een John Deere PSS 13,5 liter motor. Dat is dezelfde motor als in de 9600. De nieuwe hakselaar is leverbaar met de nieuwe XStream KP korrelkneuzer. De kneuzer heeft John Deere ontwikkeld in samenwerking met het Amerikaanse Scherer.

Standaard heeft de 9600 een drie versnellingen PBST, elektrisch geschakeld. Optioneel is de volledige automatische ProDrive transmissie.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.