Nieuwe landbouwcamera van MicaSense

MicaSense, bekend van de RedEdge-M camera, komt met een nieuwe landbouwcamera voor onder je drone. De Altum, zoals de camera heet, beschikt over een thermische en multispectrale camera en is daardoor geschikt voor het maken van gewaskaarten. Ook schiet de camera hoge resolutie beelden.

De multispectrale camera legt beelden vast in specifiek voor de landbouw gekozen banden: blauw, groen, rood, red edge, en nabij infrarood. Iedere seconde maakt de camera een foto van het perceel. Deze beelden en data worden opgeslagen in een geheugenkaartje die je in zijkant van de camera prikt. Zo kun je tot 128 gigabyte aan beelden opnemen.

Iets zwaarder

De camera is 8.2 cm bij 6.7 cm bij 6.45 cm groot. Inclusief lichtsensor weegt de camera 406,5 gram. Dit is ruim 200 gram zwaarder dan de RedEdge-M. De Altum-camera wordt geleverd met lensdop, reflectiepaneel, DLS 2 lichtsensor met geïntegreerde GPS, kabels, montageschroeven en een harde draagtas.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.