Nieuwe stalmeststrooier van Oehler

Het Duitse Oehler breidt het programma stalmeststrooiers uit met de SST 130 M met een maximaal toelaatbaar gewicht van 13 ton.

De SST 130 M maakt gebruik van een strooisysteem dat is ontworpen om kleine hoeveelheden per hectare te kunnen strooien. De strooier is volgens de makers geschikt geschikt voor compost, gedroogde kippenmest en vergelijkbare substraten. De verspreider bestaat uit twee horizontale gemonteerde rollen en twee spreidplaten. De strooischijven zijn gemaakt van Hardox en zijn daardoor slijtvast.

Standaard heeft de stalmeststrooier een inhoud van 11 kuub, maar dat kan worden uitgebreid. De strooier staat op een tandemchassis. Alle vier de wielen zijn voorzien van luchtremmen en de maximale toegestane snelheid is 25 km/h. De stalmeststrooier zal op de Agritechnica te zien zijn.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.