Kubota lanceert de M5111 Low Profile trekker

Kubota komt met de M5111 Low Profile trekker met een hoogte van slechts 1,48 meter.

De trekker is gebaseerd op de bestaande M5001 serie. De trekker heeft een 3,8 liter viercilinder Kubota motor met een vermogen van 78,6 kW (107 pk) die aan de stage IV norm voldoet. De trekker heeft een gesynchroniseerde versnellingsbak met 18 versnellingen voor- en 18 achteruit met een maximum snelheid van 39 km/h.

De draaicirkel van de trekker bedraagt 3,7 meter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.