Nieuwe websorteerder Grimme

Machinebouwer Grimme presenteert de nieuwe websorteerder WG 900. Ten opzichte van de voorganger heeft deze sorteerder een groter sorteeroppervlakte. De totale lengte is gelijk gebleven.

Door de gelijke lengte kunnen rubberwebs van het voorgaande model nog steeds gemonteerd worden. De valhoogte van de sorteerband op de afvoerband is met 60 mm verkleind.

QuickConnect

Met QuickConnect kan het rubberweb sneller aan de gewenste sorteertgrootte aan te passen. Om beide uiteinden van de sorteerband met elkaar te verbinden wordt het haakelement op de verbindingsstaaf geklikt. Het openen van het snelwisselsysteem gebeurt handmatig. QuickConnect is beschikbaar voor alle Grimme WG 900 sorteerunits af fabriek of achteraf.

Door de nieuwe 800 mm brede sorteerafvoerband bereikt het gesorteerde product zonder versmallingen onderweg de transportband. Voor een integratie in de inschuurlijn is er optioneel het nieuwe traploos in hoogte verstelbare onderstel leverbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.