Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Leeslijst

Bewaring

Kärchers NT75/2 zuigt water en stof

Kärcher rust de al bekende NT 75/2 stofzuiger uit met een nieuwe brede voorzetzuigmond. Dat moet hem geschikt maken om grote oppervlakten te reinigen. En dat maakt hem ondermeer geschikt voor gebruik op akkerbouwbedrijven.

De aluminium mond is net iets breder dan 64 cm. Daardoor zou de machine meer dan 1.250 vierkante meter per uur moeten kunnen zuigen. Borstelstrips met grote openingen zorgen ervoor dat ook groter vuil opgezogen kan worden, zonder stof te laten opdwarrelen. Met de hulp van een metalen haak is de voorzetzuigmond met de voet te ontgrendelen. Bukken hoeft dus niet meer.

75 liter tank

De stofzuiger kan 1.000 kg stof opzuigen voor het filter vervangen moet worden, claimt de fabrikant. Twee turbines zorgen voor de vereiste zuigkracht en het filtersysteem is geschikt voor alle soorten vuil. Of dat nu droog, nat, modderig of kleverig is. De roestvaststalen tank heeft een inhoud van 75 liter. Je leegt hem door de tank te kantelen. Twee grote achterwielen en twee zwenkwielen aan de voorkant moeten voor wendbaarheid en stabiliteit zorgen. De kabel is 30 m lang. De zuiger kost 2.265 euro.