Fendt 1167 Vario MT met 673 pk

Fendt kondigde al aan met nieuwe trekkers te komen. Op vrijdag 21 augustus houdt de fabrikant een online presentatie op Youtube. En naar alle waarschijnlijkheid worden dan ook nieuwe rupstrekkers gepresenteerd. De sterkste is de Fendt 1167 Vario MT met een vermogen van 495 kW (673 pk).

De Fendt 1100 Vario MT trekkers zijn er in vier modellen met vermogens van 511 tot 673 pk. Die laatste zou de sterkste, op twee rupsen rijdende trekker op de markt zijn. De 1167 Vario MT haalt het vermogen uit een MAN 6 cilinder 16,2 liter dieselmotor. De Fendt 900 Vario MT is er in drie modellen van 380 tot 431 pk. De 9,8 liter dieselmotor is er eentje van AGCO Power. (Agprofessional)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie