Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Premium
Favoriet

Bewaring

Koud bewaren loont nog steeds

Voor veel producten is een lage bewaartemperatuur in de mechanische koeling het beste voor de kwaliteit van het product. Vraag is of die lage bewaartemperatuur na de sterk gestegen energieprijzen ook het beste is voor de portemonnee. Ja, luidt het antwoord.

De ideeën over de beste bewaartemperatuur van uien, winterpeen of knolselderij in de mechanische koeling lopen uiteen. Om de hoge energiekosten te drukken, overwegen sommige telers een iets hogere bewaartemperatuur aan te houden. Is dat wijsheid? In een mechanische koeling willen telers hun product zo optimaal mogelijk bewaren, zonder dat de buitentemperatuur daar veel invloed

Dit is een Premium-artikel

Als abonnee kunt u dit artikel lezen. Log in met uw account.

Nog niet abonnee?
Bekijk de abonnementen
Wel abonnee, maar geen inlog?
Registreren

Gerelateerde artikelen