Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X


Het op afstand bediende Telecover afdeksysteem is leverbaar op alle silagewagens van Joskin. Het systeem bestaat uit een combinatie van twee schommelarmen, een hydromotor, dekzeil en terugstelveer. Om de achterklep te openen hoeft het zeil niet opgerold of verwijderd te worden. Sensoren zorgen ervoor dat het net zich tijdig terug vouwt waardoor de achterklep open kan. Het is mogelijk de silagewagen tot 60 centimeter boven het schot te vullen. Het net spant zich hier overheen. Bij een lege wagen wordt het net opgerold en hangt het aan de zijkant van de wagen.
Ook is het mogelijk het net gedeeltelijk af te rollen waardoor het als een extra schot fungeert waardoor de maïs of gras minder snel over de wagen wordt geblazen. Een uitrustingskit voor montage op oudere Silo-Space wagens is ook leverbaar.
Verder voegt Joskin een vierde model toe aan de serie silagewagens. De drie assige 26/50 heeft een laadvolume van 50 m³ DIN. 20 Centimeter hoge hydraulische opzetschotten vergroten de inhoud naar 60 m³.