Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X


New Holland levert de T8 met een Fiat Powertrain Technologies (FPT) Cursor 9 motor. Die heeft een inhoud van 8,7 liter en een vermogen van 138 tot 208 kW (185 tot 280 pk) aftakas vermogen. Deze motor maakt gebruik van AdBlue om aan de Stage IIIB eisen te voldoen. De vermogens die achter de 8 op de motorkap staan geven het vermogen van de motor in testopstelling weer.
Ground Speed Management
De nieuwe T8 serie is nog niet voorzien van een continu variabele transmissie (cvt). Standaard is de trekker uitgerust met een 18×4 powershift. Optioneel is een 19×4 beschikbaar met een overdrive of een 50 km/u bak. Ook is een 23×6 powershift versnellingsbak te krijgen met geïntegreerde kruipversnellingen. De versnellingsbak is voorzien van een Ground Speed Management (GSM). Dit zorgt voor automatisch schakelen en de juiste versnelling bij het ingestelde toerental op de gashendel tijdens transport. Op het veld stel je de werksnelheid in waarbij GSM voor het juiste toerental van de motor en versnelling zorgt.
Sidewinder II armleuning
Optioneel is de trekker voorzien van de Terraglide geveerde vooras, de trekkers met 50 km versnellingsbak hebben deze as overigens standaard. Het lijkt erop dat de supersteer vooras uit het programma is verdwenen. In de cabine is het uiterlijk met de Sidewinder II armleuning, de Intelliview monitor en de multifunctionele hendel gelijk aan de T7 serie van de fabrikant.

Gerelateerde artikelen