Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

Voormalig John Deere importeur Louis Nagel in Nijmegen neemt de distributie van de Amerikaanse producenten Ag Leader en AutoFarm in de Benelux voor haar rekening. Beide in Amerika gevestigde bedrijven leveren producten voor de precisielandbouw.
AutoFarm ontwikkeld en vermarkt signaalontvangers en automatische stuursystemen voor de precisielandbouw. Ag Leader ontwikkelt en levert hard- en software, waaronder de besturingssystemen voor precisielandbouwsystemen. AutoFarm is een divisie van Novariant, dat precisieoplossingen voor allerhande sectoren ontwikkeld. De combinatie van de producten van beide fabrikanten maken het volgens Louis Nagel mogelijk een totaalpakket aan te bieden. De distributie in Nederland verloopt via het dealernetwerk van Nagel. Ag Leader is volgens Nagel een belangrijke distributeur van de producten van AutoFarm. 
CompuFarm
Voorlopig lijken er twee distributeurs in Nederland te zijn. Ook Compufarm, gevestigd in het Groningse Usquert, is dealer van beide merken en heeft een netwerk van 35 Nederlandse dealers. Compufarm blijft importeur en distribueert momenteel niet via dealers van de merken die Louis Nagel importeert. Voor het Friese bedrijf zou er in de distributie niets veranderen. Volgens Arne Rijzebol van CompuFarm is de verwevenheid van de producten van beide merken dusdanig dat complete oplossingen alleen door combinaties aangeboden kunnen worden.

Gerelateerde artikelen