Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

Deutz AG krijgt award voor jaarverslag

Motorenfabrikant Deutz AG heeft een gouden award in de wacht gesleept. En waar je al geen award voor kunt winnen! Deutz ontving de gouden plak namelijk voor zijn jaarverslag over 2011.

In het jaarverslag met de titel ‘succesvol mobiliseren’ presenteert Deutz een samenvatting van de jaarcijfers. De cijfers worden toegelicht, de staf doet een woordje en het bedrijf verteld vooral hoe het zijn ambities heeft nagestreefd. 2011 was voor de motorenfabrikant één van de beste jaren in de geschiedenis. Deutz verkocht meer dan 230.000 motoren en dat is 38 procent meer dan in 2010. De omzet van ruim anderhalf miljard euro overtreft het record van 2007. De aandelenkoersen hebben echter een flinke klap gehad, dat wijd Deutz aan de economische crisis.

Transparantie, duidelijke teksten en creativiteit

Deutz eindigde met zijn jaarverslag in de top 50 van de Duitse inzenders en ontving daarom een gouden award van de League of American Communications Professionals. De jury maakte een selectie uit 5.500 jaarverslagen uit 24 landen. ‘Deutz ontving 98 van de 100 punten en scoorde vooral op transparantie, op duidelijke teksten en op creativiteit’ zo laat de fabrikant weten.