Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

Van der Ley naar Lemken

Anthony van der Ley wordt per 1 november directeur bij Lemken, de Duitse fabrikant van grondbewerkingsmachines en spuiten. Van der Ley is momenteel adjunct-directeur bij de vestiging van Kverneland in Nieuw-Vennep.

Anthony van der Ley wordt per 1 november directeur bij Lemken, de Duitse fabrikant van grondbewerkingsmachines en spuiten. Van der Ley was directeur bij de vestiging van Kverneland in Nieuw-Vennep.

Van der Ley krijgt naast zijn directeurschap de functie van directiewoordvoerder. De 47-jarige Van der Ley neemt de functie van Franz-Georg von Busse over.

Nieuwe generatie aan de top

Met de nieuwe directeur en de herziene taakverdeling spreekt Lemken van het begin van een geleidelijke overgang naar een nieuwe generatie aan de top van het familiebedrijf.

Voor de 66-jarige Von Busse is het einde bij Lemken nog niet in zicht. Von Busse gaat zicht toeleggen op een aantal verkoopprojecten, het opzetten van joint ventures en het opzetten van verkoopnetwerken op toekomstige markten in Afrika. Naast zijn werk bij Lemken, blijft Von Busse actief als belangenbehartiger van de export van de Duitse agro- en voedselindustrie. Von Busse werkt al meer dan 20 jaar voor Lemken.

Gerelateerde artikelen