Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

New Holland produceert jubileumtrekkers

De fabriek van New Holland in Basildon (UK) bestaat vijftig jaar en daarom gaat de fabrikant twee trekkers in een jubileumjas steken. De speciale edities van de T7.270 Auto Command en de T6.160 Auto Command worden alleen in 2014 geproduceerd.

De fabriek van New Holland in Basildon (UK) bestaat vijftig jaar en daarom gaat de fabrikant twee trekkers in een jubileumjas steken. De speciale edities van de T7.270 Auto Command en de T6.160 Auto Command zijn gepresenteerd op de Lamma beurs en worden alleen in 2014 geproduceerd.

Sinds 1964 zijn in de fabriek in Basildon meer dan 1,6 miljoen trekkers en 3,1 miljoen motoren geproduceerd. In de fabriek werken momenteel meer dan duizend mensen. Van de totale productie wordt 85 procent geëxporteerd naar landen over de hele wereld. Vijftig jaar productie wordt nu dus gevierd met twee speciale trekkers.

Metallic Profondo blauw

“De exclusieve edities vieren het succes van beide trekkers”, vertelt Carlo Lambro, directeur van New Holland Agriculture. Hij meldt verder dat de jubileumversie van de T7.270 Auto Command de meest krachtige trekker is die er van de band rolt in Basildon. De T6.160 Auto Command richt zich volgens de fabrikant vooral op de multifunctionele landbouw.

Beide modellen worden geverfd in het Metallic Profondo Blauw. ‘Een rijke blauwe middernacht tint’, zoals de fabrikant het noemt. Verder wordt het interieur luxer door een lederen stoel (optioneel), een lederen stuur en hoogpolig tapijt. Op de trekkers is IntelliSteer, automatische begeleiding, beschikbaar.
NH_Golden_Jubilee__resize

NH_Golden_Jubilee_02_resize

Gerelateerde artikelen