Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

VIDEO: Bekendmaking Beste LMB 2014

De feestelijke bekendmaking van het Beste Landbouwmechanisatiebedrijf is vrijdag 11 april door ruim 130 gasten bezocht. Abemec Sevenum, Bakker Ulrum en Vlaming Groep uit Zwaagdijk Oost regelden touringcars om de feestgangers naar de feestlocatie, PTC+ in Ede, te vervoeren.

Directeur van PTC+, Jenny van den Bovenkamp, voert het openingswoord. Theo Vulink vertelt het verhaal achter de verkiezing, Gert-Jan Oplaat schetste de toekomst en Broer Burghgraef maakt bekend dat Abemec Sevenum het Beste Landbouwmechanisatiebedrijf 2014 is.

Confetti en een boel gejuich in de mooi aangeklede zaal. Robert van Rijswick neemt de award in ontvangst. “Fantastisch, hier zijn we heel erg blij mee”, luidt het uit de mond van de bedrijfsleider. De ‘Abemec-supporters’ bestormen het podium en worden gefeliciteerd door de twee andere finalisten.

De Vlaming Groep zet de polonaise in en plaagt Abemec door met de award in de hand hard te juichen. De sfeer is goed en er zijn eigenlijk geen verliezers. Tijd voor borrels, tot dat de touringcars weer koers zetten richting thuishaven.