Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

Nieuwe serie brandstoftanks Fuel Proof

De Engelse fabrikant van mobiele brandstoftanks, Fuel Proof, lanceert een nieuwe serie dubbelwandige brandstoftanks voor de Europese markt.

De Engelse fabrikant van mobiele brandstoftanks, Fuel Proof, lanceert een  nieuwe serie dubbelwandige brandstoftanks voor de Europese markt. De nieuwe tanks hebben  een nieuw design en de eigenschappen van bestaande brandstoftanks van Fuel Proof. De directeur van het bedrijf, Andrew Hargreaves, denkt dat de tanks een succes gaan worden: “We zijn er nu van overtuigd dat we een tank hebben die volledig voldoet aan de wensen van onze Europese klanten in alle industriële sectoren, inclusief de verhuur, constructie en landbouw. De nieuwe GT range is KIWA goedgekeurd en voldoet aan alle Europese eisen.”

Levensduur en duurzaamheid

De constructie van de nieuwe tanks is van gegalvaniseerd staal. Dat zorgt volgens de makers voor een lange levensduur en duurzaamheid. De tanks kunnen worden verplaatst met de bevestigingsogen op de hoeken of de geïntegreerde openingen voor een vorkheftruck. De tanks zijn stapelbaar voor efficiënte opslag en vervoer. De bescherming van het stalen frame voorkomt deuken en krassen; de binnenste tank kan verwijderd worden en is toegankelijk voor schoonmaak en onderhoud. De opening voor toe- en afvoer van brandstof is verplaatst naar het eind van de tank.

Gerelateerde artikelen