Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Veldspuiten

Agrifac komt weer met getrokken spuit

Spuitenfabrikant Agrifac in Steenwijk bevestigt de komst van een nieuwe getrokken spuit: de Milan. De machine kan geleverd worden met een 3.500, 4.200 of 5.400 liter-tank en heeft een schoonwatertank van 620 liter. De fabrikant had de productie van het voorgaande getrokken model al enige tijd stilgezet.

Spuitenfabrikant Agrifac in Steenwijk bevestigt de komst van een nieuwe getrokken spuit: de Milan. De machine kan geleverd worden met een 3.500, 4.200 of 5.400 liter-tank en heeft een schoonwatertank van 620 liter. De fabrikant had de productie van het voorgaande getrokken model al enige tijd stilgezet.

De Milan met de kleinste tank kan geleverd worden met een boombreedte van minimaal 30 tot 38 meter. Het model met de 4.200 liter-tank heeft bomen van minimaal 30 en maximaal 40 meter breed. Het grootste model wordt geleverd met bomen van 30 tot 44 meter breed.

B3-boom

Agrifac heeft op de getrokken spuit niet de J-boom van de zelfrijdende Condor gemonteerd. Het gaat om de zogenoemde B3-spuitboom die het Franse zusterbedrijf Berthoud – net als Agrifac onderdeel van Excel Industries – ook op zijn getrokken spuitmachines heeft. De Milan wordt geleverd met maximaal 13 secties. Met een gestuurde as is de spoorbreedte van de machine instelbaar tussen de 1,80 en 2,00 meter.

 

Gerelateerde artikelen