Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Elektronica

Nieuwe Viper 4 Twin van SBG/Raven

SBG Precision Farming en Raven introduceren de Viper 4 Twin. Het 12,1 inch beeldscherm waarmee een trekker en een werktuig aangestuurd kan worden is het eerst product sinds de samenwerking en overname van SBG en Raven.

De Viper 4 Twin heeft twee aansluitingen voor gps antennes. Na het activeren daarvan is het mogelijk om gelijktijdig een trekker en een werktuig te besturen. Daarnaast is het mogelijk om sectiebesturing en bijvoorbeeld egaliseren te regelen via het beeldscherm. Het nieuwe product van Raven en SBG is compatibel met bestaande Canbus trekker- en werktuigvoorbereidingen.

De Viper 4 TWIN heeft extra opties zoals een uitgebreide teeltregistratie, het vastleggen van hoogtekaarten en een module om proefvelden aan te leggen of op raster te kunnen planten. In de toekomst zal de Viper4 TWIN ook beschikken over Isobus Virtual Terminal en Task Controller, 4 camera-aansluitingen, online uitwisseling van perceelsgegevens en doseerregeling. De Viper 4 kan voor de ontvangst van RTK-correcties worden uitgevoerd met een interne radiomodem of met twee verschillende GSM-modems.

Gerelateerde artikelen