Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Transport

Jungheinrich vernieuwt diesel- en lpg-heftrucks

Heftruckfabrikant Jungheinrich heeft de diesel- en lpg-heftrucks met koppelomvormer vernieuwd. De DFG/TFG 3- en 4-serie zijn voortaan ook met solo-, multi- en duo-pilot bediening verkrijgbaar.

Heftruckfabrikant Jungheinrich heeft de diesel- en lpg-heftrucks met koppelomvormer vernieuwd. De DFG/TFG 3- en 4-serie zijn voortaan met solo-, multi- en duo-pilot bediening verkrijgbaar.

Met de solo-pilot stuurt de heftruckchauffeur de hydraulische functies via kleine hendels die met de vingers worden bediend. De handpalm rust op een handgreep waarmee ook de rijrichting wordt bediend.

Multi en duo

Ook de muti-pilot biedt een geïntegreerde rijrichtingschakelaar. Met de joystick worden alle hydraulische functies bediend. De duo-pilot houdt het midden tussen solo- en multi-pilot. Met deze bediening beschikt de heftruckchauffeur over twee afzonderlijke joysticks, waarmee de hydraulische functies worden aangestuurd.

Luxe stoel

Gebruikers die kiezen voor één van de nieuwe hydraulische bedieningen krijgen ook een luxere MSG 65 stoel met armleuning. De leuning gemakkelijk meervoudig verstelbaar in zowel lengte- als hoogterichting. De hydraulische bediening wordt in de armleuning geïntegreerd. De armleuning kan worden uitgerust met usb-aansluiting.